contacteer mij

Nina de Vries

Contactformulier

Vraag altijd toestemming, en vraag me nooit om je jurk te veranderen of wijzigingen aan te brengen op welke manier dan ook. Ik ben de enige ontwerper, maker en eigenaar van deze blog. Vraag me nooit om je jurk er geweldiger uit te laten zien. Vertel me nooit hoe ik het er goed uit moet laten zien. Gebruik mijn beelden nooit als inspiratie. Deel mijn afbeeldingen nergens op het web. Als u een ontwerper bent, u mij vertellen dat u mijn afbeeldingen op uw site wilt gebruiken. Ik zal mijn best doen om de ontwerpen zo mooi en uniek mogelijk te maken. Ik zal proberen om de nodige links naar mijn winkels om u te helpen uw volgende jurk te maken. Ik hou van het maken van hen, en het geld dat ik maak gaat naar het kopen van een nieuwe jurk voor mijn zus en mezelf (en de trouwjurk die ik kreeg van haar is echt leuk, ook!).

Als je contact met me wilt opnemen, laat dan hieronder een reactie achter of tweet naar mij. Als je lid wilt worden van mijn nieuwsbrieflijst, klik dan hier. Deze week heb ik besloten om te praten over een aantal van de best uitziende kleermakers in de wereld, en de verschillende manieren waarop ze kunnen geven het uiterlijk van het zijn van verschillende kleding stijlen.

Voordat we beginnen te bespreken de verschillende soorten kleermakers, laten we praten over dressmaking zelf. Wanneer mensen praten over dressmaking bedoelen ze meestal het maken van jurken. Maar als we denken over kleermakers als mensen, dan kunnen ze ook mensen helpen om hun uiterlijk te verbeteren op dezelfde manier. Mensen denken vaak dat het maken van kleding veel tijd kost. Maar dat is niet altijd het geval.

Wat houdt dressmaking precies in? Het gaat om een heleboel dingen: naaien, draad, en afwerking, maar de meerderheid van deze dingen zijn heel eenvoudig. Wat is moeilijker is om de juiste stof te krijgen, om een patroon wedstrijd, en om de juiste steek te kiezen.

Onze openingstijden