Wie schrijft hier?

Nina de Vries

Mijn leven

Toen ik klaar was met school was ik een jonge vrouw. Ik heb nooit echt comfortabel in mijn eigen huid. Ik had altijd al een model willen zijn, maar ik wist dat ik nooit goed genoeg zou zijn om een professional te zijn. Ik wilde gaan voor een meer casual look, net als de jongens.

Mijn eerste jurk kreeg ik op een beurs, maar ik droeg het nog steeds mijn hele leven. Het was een jurk die een beetje te kort was, en het was zwart. Ik zou het nooit dragen naar een formele gebeurtenis. Toen werkte ik op een dag in een modeshow en een man liep langs en zag de jurk. Hij was zo vriendelijk om het voor mij te kopen. Het was een mooie jurk, maar ik was nog te kort. Toen ik de jurk kocht, was hij zwart. Daarna gebruikte ik elke dag zwart.

Ik was zo verdrietig dat ik de jurk niet meer leuk vond. Ik heb het vaak gedragen. Toen ik een vriend van mij van de modeshow ontmoette die me vroeg wat ik wilde voor Kerstmis, vroeg ik haar om het aan te trekken en zei dat ik het leuk vond.

Ik ben geboren in Nederland, maar mijn ouders verhuisden naar Nederland toen ik twee jaar oud was.

Ik ben ook een make-up artiest en de persoon die verantwoordelijk is voor de tutorials. Mijn moeder komt uit Nederland en mijn vader komt uit de VS. Ik heb niet veel ervaring met naaien, maar ik heb jaren doorgebracht studeren mode, het maken van mijn eigen kleding en het maken en verkopen van een heleboel van mijn eigen spullen. In het bijzonder, ik heb gedaan wat vrij dure kleding en make-up. Hier is wat ik denk als ik iets draag (in mijn eigen woorden): A) Dit is iets wat ik eigenlijk zou kunnen dragen, maar niet te gaan winkelen voor (dit betekent meestal dat het goedkoop is) b) Dit is het beste kledingstuk dat ik had kunnen kopen, het is een jurk die ik kon dragen zonder zorgen te maken over het maken van het kijken vies of te klein of te groot. c) Dit is echt een leuke outfit, maar ik wil het dragen veel (dit is mijn "trendy").

Ik heb veel ervaring omdat ik een professionele ontwerper ben. Ik ga u voorstellen aan de beste ontwerpers op deze blog:

Hier zijn de jurken te koop in deze blog. De ontwerper is altijd op tijd. De prijs is afhankelijk van de grootte en stijl. Klik hier om ze te bekijken en te bestellen. Alle ontwerpen zijn in 3 maten: XS tot 4X en XXL tot 2XL. Als u in een haast om de jurken te koop te vinden, check out mijn speciale aanbieding hieronder waar u krijgen 50% korting op uw bestelling met coupon code 'dw'. E-mail me de details. Ik heb ook een speciale aanbieding om de jurken te kopen van mijn online winkel voor 10% korting op de reguliere prijs. Voor deze speciale aanbieding, zal ik mijn jurken gratis wereldwijd en je zal moeten betalen de scheepvaart in USD. Het kan tussen de 3-7 werkdagen duren om van hier naar uw land te verzenden. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Het dragen van een jurk gaat over meer dan alleen aankleden. Het gaat om zelfverzekerd, mooi en mooi.

Mijn motto is "Wijn is een man goede vriend" en ik doe het omdat ik het geweldig vind en een mening hebben over hoe je een vrouw te kleden in de 21e eeuw. Ik hoop op een dag een stap dichter bij steeds een echte "kleermaker". Maar voor nu, mijn hart is bij de vrouwen die deze jurken dragen.

Mijn doel is om Nederlanders en vrouwen kennis te laten maken met de mooie wereld van de mode door een aantal van mijn eigen ervaringen als kleermaker te delen. Veel Nederlandse vrouwen zouden verbaasd zijn over mijn kleermaker stijl. Ik gebruik veel verschillende soorten stoffen. Ik hou van de delicate kwaliteit van zijde, het eenvoudige maar elegante ontwerp en het delicate borduurwerk dat ik maak. En dat is wat ik het leukst vind aan een kleermaker zijn: ontwerper zijn, een deel van iets dat niet zomaar gebeurt, het is gemaakt. Al jaren heb ik het verzamelen van vintage kleding en ik denk veel over hoe ik zou deze stukken te creëren.